Ösztöndíj nem csupán támogatás, de a kiváló munka elismerése is egyben

Nagy örömmel és büszkeséggel gratulálunk Kovács Eszternek, tanszéki demonstrátorunknak, aki immár az 5. szemeszterben vesz részt a Marketing és Menedzsment tanszék oktatást és kutatást támogató munkájában. Eszter kitűnő tanulmányi és tudományos teljesítményével két ösztöndíjat is elnyert a közel múltban.

Az egyik jeles elismerés a Magyar Nemzeti Bank kiválósági ösztöndíja, amit most másodszor vehetett át az MNB budapesti átadó ünnepségén.

A másik elismerő ösztöndíj pedig a Halbritter Mátyás-ösztöndíj, amelyet az egykori Győri Keksz- és Ostyagyár meghatározó személyiségének felesége, Halbritterné dr. Raffai Judit alapított a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karon gazdálkodási és menedzsment alapszakon vagy kereskedelem és marketing alapszakon, nappali tagozaton tanuló hallgatók számára. Az alapító az Universitas-Győr Alapítvány közreműködésével idén Eszternek adta át a férje emlékét őrző díjat.

 

Eszter jelenleg az Új Nemzeti Kiválóság Program támogatásával végzi újabb kutatását. A hazai KKV-k digitális értékekkel szembeni attitűdjét vizsgálja. Konzulense: Dr. Kurucz Attila egyetemi docens.

 

 

Köszönjük Eszter az eddigi munkádat, sok sikert és további szép eredményeket kívánunk! Nagyon büszkék vagyunk Rád!

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Fogadóórák

Fotók a tanszék életéből