TDK sikerek a Marketing és Menedzsment Tanszéken

Nagy örömmel és büszkeséggel adjuk hírét, hogy tanszékünk két demonstrátora Kovács Eszter (gazdálkodás és menedzsment szak) és Pete Dorottya (kereskedelem és marketing szak) sikeresen mutatták be kutatásukat a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia és Tehetségnap alkalmával.

A 2020. november 18-án megszervezett "Gazdasági kihívások a digitális korban" szekcióban mindketten felállhattak a jelképes dobógó egy-egy fokára. Kovács Eszter II. helyezést ért el Az északnyugat-dunántúli KKV vezetők hozzáállása a negyedik ipari forradalomhoz című dolgozatával. Pete Dorottya III. helyezett lett Északnyugat-dunántúli KKV-k helyzete a digitális marketing eszközök terén című munkájával.  Konzulensük tanszékvezetőnk: Dr. Kurucz Attila egyetemi docens volt. 

Eszter és Dorottya a Széchenyi István Egyetem TDK bizottságának javaslatára résztvehet a jövő tavasszal megrendezésre kerülő országos Tudományos Diákköri Konferencián. Nem titok, hogy a tervek szerint ezt már végzett szakemberkként fogják abszolválni, hiszen ebben a félévben záróvizsgáznak. 

A diploma utáni évekre sok sikert és egészséget kívánunk mindkettőjüknek!

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Fogadóórák

Fotók a tanszék életéből